Tükendi
Gelince Haber VerGiorgio Armani Privé Les Eaux koleksiyonunun seçkin üyelerinden Cypres Pantelleria, Akdeniz’in büyüleyici doğasından ilham alan ferah, doğal ve zarif bir koku sunar. Taze narenciye dokuları, aromatik bitkiler ve odunsu derinliklerle harmanlanan bu parfüm, kadınsı şıklığı doğanın özgürlüğüyle buluşturur.
Açılışta citron, bergamot, neroli ve mandalina canlı ve ferah bir enerji saçarak parfüme parlak bir başlangıç kazandırır. Kalp bölümünde selvi, su akorları ve adaçayı, deniz esintisini anımsatan aromatik bir tazelikle kokunun karakterini zenginleştirir. Dip notalarda ise oakmoss, vetiver, amberwood ve paçuli, sıcak, odunsu ve kalıcı bir iz bırakarak parfüme sofistike bir derinlik kazandırır.
Cypres Pantelleria; doğallığı, ferahlığı ve zarafeti bir araya getiren, yazdan kışa her mevsim kullanılabilecek sofistike bir koku arayan kadınlar için ideal bir seçimdir.
Nota Yapısı: